Smartlog v3 » Jacob M. Bøtter » Bloggen er død, længe leve bloggen!
Opret egen blog | Næste blog »

Jacob M. Bøtter

Blogging om blogging

Bloggen er død, længe leve bloggen!

17. Apr 2006 17:49, jakeCaptive

Godt halvandet år har denne adresse været mit hjem, stedet jeg henviste til når folk spurgte hvor jeg egentlig hørte til. Det er nu tid til forandring, det er tid til at prøve noget nyt.

Først og fremmest flytter mine skriblerier om blogging, podcasting, social software og andet i den boldgade over til Connecta. Der vil jeg prøve at formulere mine tanker påny, denne gang i fællesskab med min partner i Connecta, Hans Henrik H. Heming.

Det betyder jo at mit reele omdrejningspunkt for denne blog - blogging - rykker et andet sted hen og jeg må genopfinde mig selv. Det er sundt. Bloggen vil dog blive liggende her til sine dages ende, eller den dag Fyens Stiftstidende slukker for strømmen.

Jeg vil prøve at genopfinde min blog, finde et emne der optager mig, som gør det muligt for mig at blogge igen - under eget navn. Det bliver højest sandsynligt på et andet domæne, men bare rolig - I skal nok få besked!

Indtil da kan jeg kun henvise til Connecta, mit podcast og mine billeder.

Det har været hyggeligt - tak for snakken!

Kommentarer

 1. Caroline, Gry, Katrine, Louise, Maria og Maria
  21. Apr 2006 20:20
  1

  Hej! Vi har lagt mærke til at du har blogget på Arlas Weblog og vil i den forbindelse bede om din hjælp. Vi er en gruppe af 6 studerende ved Roskilde Universitets Institut for Kommunikation der er ved at skrive en opgave om virksomhedsblogging og brugernes oplevelse, med Arlas Weblog som case studie. For en god ordens skyld vil vi gerne gøre opmærksom, at vi ikke indsamler materiale til Arla, men udelukkende til brug i vores opgave. Det vi gerne vil, er at få lov til at stille dig nogle spørgsmål i forbindelse med din oplevelse af Arlas Weblog. Hvis du er interesseret i at deltage – eller har uddybende spørgsmål – er du meget velkommen til at skrive til os på mailen. På forhånd tak! Mvh. Caroline, Gry, Katrine, Louise, Maria og Maria.

 2. Ralph Lauren Outlet
  14. Jan 2012 01:47
  2

  Han kiggede på røntgenbillederne af mine lunger og af mit hjerte. Den gode nyhed er, at de så - ser - helt regulære ud.

Tags

Arkiv