Smartlog v3 » Jacob M. Bøtter » I anledning af en stor dag i verdenshistorien..
Opret egen blog | Næste blog »

Jacob M. Bøtter

Blogging om blogging

I anledning af en stor dag i verdenshistorien..

8. Nov 2004 14:02, jakeCaptive

Nogle tror måske at mine udtalelser omkring at nu skulle det være, hvad angår webloggen, at det bare var løse rygter. Men det passer skam, - dem som kender mig vil vide at mit liv har været ret hektisk her på det sidste. Jeg tror vi skal tilbage til effekt2-krakket i slutningen af 2003 for at finde samme aktivitetsniveau. Jeg vil ikke komme dybere ind på hvorfor jeg har været så fraværende, da det dels er personligt og dels er vedrørende forretninger jeg ikke kan offentliggøre endnu.

Men én ting kan jeg da sige. Det er at jeg sammen med min gode ven og partifælle Mads Rørvig har tænkt mig at starte en tøjbutik. En butik som vel og bemærke laver sit eget tøj (primært t-shirts) og dermed starter en skarp konkurrence til de nuværende brands i den genre (Gorilla, Koka, Kudo - Watch out!). Mere om det en anden dag, hvor vi rykker tættere på lanceringsdatoen.

Men det er egentlig slet ikke fordi jeg har været fraværende eller fordi jeg ville prale af mine fede planer om verdensovertagelse. Nej, det handler om noget langt mere seriøst - nemlig genoplivelsen af browserkrigen - i den positive sammenhæng, denne gang uden proprietære tags og mærkelige plugins. Denne gang er David (+ W3C) mod Goliat. Og David ser ud til at vinde.

David starter i morgen d. 9/11-04 for alvor kampen mod Goliat ved at lancere version 1.0. Den også nyudgivne Preview Release er pt. blevet downloadet i snart 8 millioner eksemplarer og indhenter dermed så småt Goliats store sikkerhedshul af en browser. Hvad angår min Mac så har jeg selvfølgelig slettet Goliats browser (5.2) for længst.

Som om det ikke skulle være nok af det gode, så er der også kommet en David variant i Ferrari-stil!

Kommentarer

 1. ray ban solbriller
  6. Jul 2011 10:19
  1

  Du forstår fuldt ud, hvilken holdning på området. Selv om jeg ikke er enig på nogle af de finere detaljer, jeg tror du gjorde en fremragende indsats for at forklare det. Behøver ikke at studere nogle af sin egen rytme. Tak. Anyway, mit sprog, der er mange der føler, at dette ikke er en meget god levering.

 2. birkenstock århus
  6. Jul 2011 10:44
  2

  Jeg var meget imponeret, må jeg sige. Jeg virkelig sjældent stødt på en blog, både lærerigt og underholdende, så lad mig fortælle dig, du ramt det punkt. Deres idé er fremtrædende; spørgsmål er ikke, hvad intelligente mennesker siger. Jeg er glad for jeg er her ved en tilfældighed på denne ting i min søgning.

Tags

Arkiv

Relaterede