Smartlog v3 » Jacob M. Bøtter » Information blogger
Opret egen blog | Næste blog »

Jacob M. Bøtter

Blogging om blogging

Information blogger

16. Jan 2006 06:08, jakeCaptive

Information melder sig på banen blandt de bloggende danske dagblade, med en blog fra, og om, Kina. Jeg synes rent faktisk det ser ganske fornuftigt ud, jeg savner blot et RSS feed for selve bloggen. Måske kunne jeg også tænke mig at se hvem de respektive bloggere rent faktisk er. (Er løst)

Men emnet er spændende, og Kina er om noget andet land fanget i et krydsfelt mellem præ-industrielt diktatur og post-industrielt videnssamfund. Man må da håbe at det går bedre med Information's blog, end det gik for New York Times.

Det er svært at beskrive hvad der sker i Kina med ord, så jeg prøver med et billede:

Piger kysser i Kina

Kommentarer

 1. Andreas
  16. Jan 2006 06:13
  1

  Så godt et billede. Kan alligevel ikke lade være med at undres på, hvad der er udvisket på det (top venstre og bund højre)...

 2. Lars Gundersen
  17. Jan 2006 01:41
  2

  Det ser interessant ud. Kom selv hjem fra en 4 dages tur i Kina (Beijing) i går og blev meget fascineret af landet og folket. Tror jeg skal på jagt efter kinesiske blogs i dag.

 3. Jacob Bøtter
  17. Jan 2006 06:23
  3

  Andreas: Det er et godt spørgsmål, havde ikke selv lige spottet den. Er der nogen der har et bud? Kan det være noget med et symbol som ikke må gengives på den måde? Som f.eks. i Nord Korea hvor de kigger dine billeder igennem inden du rejser ud (hvis du da har fået lov til at tage billeder).

  Lars: Lyder spændende, håber at se dig i kommentarsporet hos Information fremover så.

  Kan vi blive enige om at det er første gang vi for alvor ser medierne (bortset fra Kurt's weblog) lave noget der giver mening ift. weblogs? Jeg synes diverse weblogs hos DR, Politiken osv. har været mangelfulde og non-bloggish. Tiden må vise om Information kan gøre tricket, forstå at linke ud og sådan. Men nu er det jo 6 praktikanter og en redaktionssekretær, så de har hvertfald ikke en foruddefineret holdning om hvordan journalistisk skal se ud - lad os håbe det kommer dem til gode.

 4. Jeppe Bo Pedersen
  18. Jan 2006 02:42
  4

  Hej Jacob,

  Så kan du strege RSS-feed over også, det findes nu her:
  <a href="http://www.information.dk/InfWebsite/FremvisningPHP/Blog/?feed=rss&cat=1" rel="nofollow">http://www.information.dk/InfWebsite/FremvisningPHP/Blog/?feed=rss&cat=1</a>

  :-) Jeppe

Tags

Arkiv