Smartlog v3 » Jacob M. Bøtter » Lækre themes til Wordpress
Opret egen blog | Næste blog »

Jacob M. Bøtter

Blogging om blogging

Lækre themes til Wordpress

27. Dec 2005 07:02, jakeCaptive

Trine-Maria spørger efter templates til Wordpress. Jeg synes jeg ville give et par anbefalinger som indlæg og ikke kommentar så alle fik glæde af det.

Jeg er klar over at dette er en Smartlog blog, men jeg har i den seneste tid følt mig langt mere hjemme i Wordpress og bruger den i dag til alt klient-arbejde. Den kører desuden på Cupertino.

Kubrick: Jeg har stadig en forkærlighed for Kubrick, hvis den tilpasses lækkert. Det synes jeg f.eks. Andreas har gjort.

Squible: På det seneste har jeg set gode implementeringer af Squible, den kræver dog mere tweak end de fleste andre templates. Jeg synes Morten har lavet en god tilpasning.

Beccary: Rebecca Wei har lavet nogle lækre themes til Wordpress, mine favoriter er Almost Spring og Thirteen. De skal som alt andet også tweakes lidt før det bliver godt, ingen kan lide standard design.

Blix: Sebastian Schmieg har lavet en lækker templates ved navn Blix, som kan gøres mere spiselig ved at ændre header og lidt farver.

Green Marinée: Australieren Ian Main har lavet et lækkert design kaldet Green Marinée, som kan tilpasses på mange måder, jeg vil foreslå at ændre farver, da det grønne er for generisk efter den blev standard på Wordpress.com. Se f.eks. WSX Blog.

Pool: Borja Fernandez (kan man kalde ham a-list blogger med anden etnisk baggrund end amerikansk?) har lavet en template ved navn Pool, som skal tilpasses for at spille. Skift header billedet, find et andet sæt farver og så er du flyvende.

Orange Sky: Et charmende lille design jeg selv har brugt til et internt projekt hvor det passende ind. Det kan anbefales at fjerne menu og skifte header billedet.

Fauna: Ikke siden Kubrick har danskerne markeret sig så markant i Wordpress design sfæren. Fauna er meget ny, og skal derfor behandles blidt. Jeg tør dog godt satse en plovmand på at Joen har lavet "en ny Kubrick".

K2: K2 er fortsættelsen på Kubrick, men er meget mere end bare et theme. Det er en hel ny måde at lave design til Wordpress på. Prøv selv at kigge i kildekoden. K2 skal dog som så meget andet også tilpasses før den bliver lækker, se f.eks. Matthew Stinson.

Quentin: Ønsker du at skabe noget helt specielt, kan man anvende et meget anderledes design, og her kommer Mike Purdy's Quentin ind. Jeg sidder og laver noget fag-specifikt til folkeskolen, her passer den perfekt ind i f.eks. historie undervisning.

Regulus: Ben Gillbanks har skabt et lidt corporate design, som dog efter et par tilpasninger og et par øl tager sig ganske pænt ud.

White as Milk: Nogle gange har mange bare brug for noget enkelt og simpelt, og White as Milk er egentlig også bare Kubrick uden for meget holla-holla. Download det hos designeren bag.

Red Stripes: Dette er ikke den hellige gral af Wordpress design, men helt klart et brugbart design. Tilpas den med dine egne farver og billeder, så du er flyvende.

Correspondence + Warm and Dry: Fernando Graphicos har lavet to meget skjulte designs til Wordpress, men de er klart i min personlige top-10. Specielt Correspondence er en sikker kandidat til mine fremtidige projekter, den skal bare tweakes lidt i toppen.

God jul og godt nytår herfra, jeg håber det kan bruges!

Kommentarer

 1. Trine-Maria Kristensen
  28. Dec 2005 07:07
  1

  Tusind tak for hjælpen - der er mange gode. Jeg har besluttet at jeg skal have et hovedet på en blog som illustration - og tror at jeg derudover vælger et af temaerne. Migrationen er sådan set startet, så nu bliver det spændende, hvordan det går og hvordan det kommer til at se ud :-) Godt Nytår

 2. Frederik Lundberg
  1. Feb 2006 05:37
  2

  Jeg siger mange tak. Clean and crisp ftw!

Tags

Arkiv

Relaterede