Smartlog v3 » Jacob M. Bøtter » Magasiner og blogosfæren
Opret egen blog | Næste blog »

Jacob M. Bøtter

Blogging om blogging

Magasiner og blogosfæren

13. Feb 2006 15:14, jakeCaptive

Vi har på det seneste set et af de etablerede medier, nærmere betegnet gratisavisen Urban, involvere sig i blogosfæren. Det har indtil nu ikke gjort større indtryk på mig, men det er glædeligt at se dem lytte så intensivt som de gør. Mere om det en anden gang, når jeg har mere tid til at fordybe mig i det.

I mit daglige arbejde har vi flere gange talt om, og med, diverse magasiner (og andre specialiserede print medier) omkring blogosfæren og i nogle tilfælde hvordan de kunne involvere sig i den. Der har dog ikke været andet end citater og små udtalelser at dokumentere effekterne af denne inddragelse med, men det har to herrer ved navn Paul Conley og Hershel Sarbin nu gjort noget ved og skabt en blog kun om magasiner og weblogs. Ganske spændende initiativ, som jeg vil følge på tæt hold. De siger selv om deres blog:

Magazine Enterprise 360 is, essentially, a conversation in which we bring top executives and professionals in magazine enterprises to a rich dialogue on critical issues, trends and happenings that shape our business strategies and actions every day.

Via: blogging.wurk.net

Tags

Arkiv

Relaterede