Smartlog v3 » Jacob M. Bøtter » NEXT: Aubrey de Grey
Opret egen blog | Næste blog »

Jacob M. Bøtter

Blogging om blogging

NEXT: Aubrey de Grey

25. Nov 2005 06:27, jakeCaptive

Aubrey de Grey er på scenen og jeg har længe set frem til at høre hvad han har at sige. Jeg har læst lidt hist og her i løbet af noget tid om hans research og det er bestemt ikke kun drømme om et uendeligt liv. Han har rent faktisk fat i noget.

Jeg synes hans type er en mangelvare blandt forskere, han drager ganske rigtigt en parallel til opfindelsen af flyet. Det var kun ganske få år før man egentlig fandt ud af det at man begyndte at snakke om det kunne lade sig gøre. Meget af det videnskab vi har i dag har vi indset kan lade sig gøre, men der findes ikke de store langsigtede planer med emner vi slet ikke kan forestille os finde sted i vores levetid. Det kunne f.eks. være at leve i 1000 år.

Spændende del-konklusion: Den første 1000 årige er nok kun 10 år yngre end den første 150 årige.

Technorati:

Kommentarer

 1. Dennis Hansen
  5. Dec 2005 09:28
  1

  Du roser Aubrey de Grey, men har du forholdt dig til kritiken af hans teorier?

 2. Gunnar Lungemark
  5. Dec 2005 13:36
  2

  Du var da lige i Weekendavisen! Sådan!
  Hvorfor ser den mand så gammel ud forresten?

 3. Jacob Bøtter
  7. Dec 2005 15:25
  3

  Dennis: Jeg har mere eller mindre løbende selv forholdt mig til det, intet ryster mig på nogen måde. Om han arbejder med genetik eller it er for mig ligegyldigt, jeg savner blot mennesker der tør komme ud med meget kontroversielle emner og starte en debat om hvordan vi kommer til et stort mål. Det var egentlig grunden til min entusiasme, et udsagn om min egen personlige holdning til at megen forskning i dag er for middelmådig og fokuseret på hvad der er muligt i dag.

  Gunnar: Ja, jeg ville egentlig have blogget om det, men det må blive senere. Jeg ved sgu ikke hvorfor han ser så gammel ud, det er endnu værre i virkeligheden.

 4. farmer
  8. Dec 2005 13:04
  4

  Faldt også lige over dit navn i WeekendAvisen i aftes. Sjov som bloggeriet er blevet mediernes kæledyr pt.
  Det er sq ved at blive for meget med alle de juletræer, når bonden her først får set weekendAvisen om onsdagen.
  om AdG's udseende: Det ælder at løbe forrest. Og han løber helt sikkert forrest. Det der kan debateres er om retningen er helt rigtig. Eet er sikkert: han har mere ret, end de der mener , at dette er verdens ende, og at der herfra sker - ingenting.

 5. Nikolaj Stagis
  12. Dec 2005 15:27
  5

  Jeg læste en artikel forleden, som handlede om nobelprisen, men tog en lille smutvej forbi et par forskere, som havde gang i et par radikale projekter. Blandt andet hævdede én, at rejsen i tid alligevel ikke var så langt borte, som mange måske gik og troede... Lyder spændende - det må prøves!

Tags

Arkiv