Smartlog v3 » Jacob M. Bøtter » Status
Opret egen blog | Næste blog »

Jacob M. Bøtter

Blogging om blogging

Status

7. Feb 2006 12:48, jakeCaptive

Det var meningen at jeg skulle have gjort dette omkring nytår, men først nu har jeg haft tid til at sætte mig ned og tælle.

Det handler om at dele. Folk påstår at jeg er god til det, og derfor har jeg måtte lave lidt selvransagelse og finde ud af hvor god.

Jeg har delt mine tanker med verden i 300 indlæg på en række weblogs. Det drejer sig om denne, CPH127, Cupertino og netSummary.

Jeg har givet 566 indblik i min hverdag igennem mine billeder på Flickr, der egentlig kan anses som min personlige blog.

Jeg gjorde i midten af 2005 mine første erfaringer med videoblogging, hvor jeg lavede 15 interviews fra INDEX: konferencen på CPH127. Det er bestemt noget jeg skal prøve igen.

Jeg har langt om længe fået gang i mit eget podcast, og har nu sendt syv podcasts ud til verden. Det har betydet at jeg har delt 2 timer og 17 minutters samtaler med omverdenen.

Og så er der alle de blogindlæg fra gamle blogs som jeg har slettet, så denne status er ikke helt retvisende. Den er dog også mest ment som en status overfor mig selv så det er muligt at sætte nye mål for 2006.

Tags

Arkiv