Smartlog v3 » Jacob M. Bøtter » TypePad for alvor i problemer (igen, igen, igen..)
Opret egen blog | Næste blog »

Jacob M. Bøtter

Blogging om blogging

TypePad for alvor i problemer (igen, igen, igen..)

16. Dec 2005 14:02, jakeCaptive

TypePad er denne gang for alvor i problemer, det kan blive dagen hvor vi ser tilbage på som dagen hvor Six Apart for alvor fik det svært. Jeg har netop talt med Neville Hobson på Skype, og han mener også dette bliver det endelige slag for Six Apart. Det er jo ikke første gang Six Apart træder i spinaten, og det kræver noget af mirakel for 6A at vende skuden denne gang.

Neville har blogget om det og der er en voksende bekymring i hele blogosfæren.

Hvad siger I? Er 6A-æraen slut? Hvem tager over herfra? Hvad skete der med deres image som college-love startup? (Og var det derfor Mena var så anspændt i Paris?)

Jeg vil hvertfald overveje nøje hvorvidt jeg ønsker at have noget liggende hos dem længere når indlæg og kommentarer forsvinder.

Kommentarer

 1. Andreas Haugstrup
  17. Dec 2005 04:02
  1

  Folk glemmer historien: Engang var der et firma der hed Blogger og deres service led i 2001-2002 af mange nedbrud, langsomme servere. Især blogspot var mere død end levende.

  Så købte Google firmaet og så forsvandt problemerne. Det er ikke første gang et start-up er ved at blive kvalt i deres succes. :o)

  Ja, jeg var Blogger-bruger dengang, og det sugede.

 2. Jacob Bøtter
  17. Dec 2005 05:45
  2

  Andreas: Men betalte du (i forholdsvis dyre domme) for servicen? Det gør en forskel :-)

  Jeg siger ikke at TypePad er slut, men hvis problemerne fortsætter så ender 6A med at blive købt op, ligesom Blogger blev det.

 3. Andreas Haugstrup
  17. Dec 2005 08:40
  3

  Jeg var heldigvis ikke dum nok til at betale for Blogger Pro dengang. Jeg købte plads på et webhotel i stedet. :o)

  Og jeg giver dig fuldstændig ret. Hvis ikke 6A får orden i sagerne skal der nok være nogle andre som står på spring for at ordne dem.

 4. Henriette Weber Andersen
  19. Dec 2005 00:36
  4

  lige for at komme med et indspark, kan man så sige at deres attitude på les blogs heller ikke var specielt positiv - ikke bare Mena Trott, men de andre medarbejdere også

  derudover er det jo fuldstændig outdated at siderne i movable typeskal regeneres på bedste gammeldaws blogger.com vis *s*

Tags

Arkiv